Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, karınemekiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar külliyen size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda günün her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika Ahali imalı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini muayene kılmak gerekir. Bu Toscanello karınin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı nem oranlarında karınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da deneyim kanatılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken önemli bir şart şurt var. Puro sadece lakin sadece kokusuz hırsle yakılır! Puro her dem ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalım puroya sütun dokunuş etmemelidir. Ateşin maviliği purodan azıcık münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı kırmızıya döndüğünde kızartma emeklemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 perese eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu emeklemi yaparken bütün tabanğın hemayar yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 perese döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara nazaran azıcık elan uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu vadi çakmaklar çok kadirdür ve bir tomar benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma emeklemi doğal alevli çakmaklarla, azıcık dem alabilir. Bu süre size vakit kaybı kabil dideükebilir lakin puro götürüm ve mesai lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma emekleminden sonra hilaf çevirip dulukünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bukanak kıpkırmızı ise yakma emeklemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cenahı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün bukanak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz nefes elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz karınime hazır. Evet ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı karınilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye intizar etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil karınmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o denli ızdıraplaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Yaman rahatçe ağıza doldurulur ve tatlılık alıcıların dumanla tembihlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca taalluk gösterdiğinizin bir emekaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun karınin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin yine yakma mesele teşkil etmez. Ancak baskı imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda dokunaklılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir süre de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve mutlak şgeri olan 2 şart şurtı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın hararet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 perese ortada evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Ev içinde bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Lakin kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama vasatını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile hakkındalaşmazsınız. Hıfız vasatı sıcaklığında ana mesele vasatın ilgisiz bileğil bir tomar har olmasıdır. Çünkü saklama vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama vasatının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ nem saklama vasatı sıcaklığına nazaran trok gösterecektir ve bu yüzden bile saklama vasatı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir muhit geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama vasatının muhit geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu karınindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı esenlayacak mutlak muhit geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En oflaz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlak muhit geçirmedikleri karınin özge rakiplerine balaban fark atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Related Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://bulutdepolama.name.tr/ https://tenisraketi.name.tr/ https://bagcilarguzelliksalonu.name.tr/ https://tekirdagotobusbiletleri.name.tr/ https://bitlishabersondakika.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
Puro Satın Al puff bar satın al
test api 8